Overslaan en naar de inhoud gaan

Gallerij Yasmine

Gallerij Yasmine

Adres

Langestraat 30
8000 Brugge

Telefoon

Een ware streling voor de zintuigen!

Romantiek troef in de splinternieuwe Bed & Breakfast —geopend eind april 2008— is gevestigd in een oud herenhuis in het hart van Brugge.

Op de benedenverdieping heeft Gallery Yasmine een vruchtbare stek gevonden: de jonge kunstenares, om wie het hier draait, werkt met een eigenzinnig kleurenpalet waarbij vorm en kleur een eigen boodschap brengen.

Een eigenzinnig kleurenpalet

Hetzelfde gegeven is doorgetrokken in de gastenkamers die elk hun eigenheid hebben. Zo is er ondermeer de lavendelkamer, mooie tinten blauw en grijsblauw stralen rust uit en helpen de gast om de drukke wereld buiten even achter te laten. En wat dacht je van de zonnebloemkamer: de gele tinten van de inrichting bruisen van opgewektheid en levenslust. Een ideale familliekamer dus om als tijdelijke basis te dienen om samen met het hele huisgezin Brugge te ontdekken.

Hoffelijkheid en liefdevolle zorg

Dan is er nog de Indische lelie, een kamer waarvan inrichting en dieproze met gouden tinten je terug voeren naar het Engels koloniale tijdperk toen hoffelijkheid en liefdevolle zorg nog geen versleten begrippen waren.

Kortom, op slechts 600m van de Burg waar de mooie gevels van het Stadhuis en de Bloedkapel te zien zijn, kan je alle comfort vinden: kamers met een eigen badkamer, tv, mini-bar en Internetaansluiting.

’s Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de eethoek palend aan de gallerij. Dit alles maakt een verblijf in Bed & Breakfast Yasmine zonder enige twijfel een ware streling voor de zintuigen!

Openingsuren

Openingsuren van de gallerij:
elke dag van 13u30 tot 18u,
dinsdag gesloten.