Overslaan en naar de inhoud gaan

Lingerie Anaïs

Lingerie Anaïs

Adres

Langestraat 10
8000 Brugge

Telefoon

 

Speciale zaak in fijne lingerie  en korsetterie in alle maten..
Komt aan de wensen van een ruim publiek tegemoet. De jongeren kunnen kiezen tussen Fila & L’Aventure. De dames hebben Marie Jo, l'Aventure, Prima Donna, Twist, Barbara, Chantelle & Sapph. Niet onbelangrijk: ook de sportbra’s en homewearcollecties van Fila zijn te verkrijgen bij Anaïs. Voor dames met een maatje meer heeft Anaïs Primadonna in het aanbod opgenomen. Triolet, Cinderella & Hirondelle vormen de trouwe merken van iets oudere dames, die een dankbaar en vast publiek vormen. Nachtkledij van Ringella, Fila & Miss Blackbirdy. De mannen komen aan hun trekken met Fila en Sloggi. 

Sloggi actie voor Dames en Heren 3 + 1 GRATIS

 

70% van de vrouwen draagt verkeerde behamaat

Onderzoek toont grote behoefte aan Lingerie Styling 

 

Lingerie  ANAIS is er klaar voor. De zomer staat voor de deur, de nieuwe collecties hangen in de rekken. Het ideale tijdstip dus om een nieuw lingeriesetje aan te kopen en om ook meteen je juiste behamaat te laten opmeten. 

 

Het belang van een perfect passende beha kan niet genoeg benadrukt worden. Borsten die niet gepast ondersteund worden, verliezen hun vorm en stevigheid. Het dragen van niet-aangepaste lingerie kan bovendien lichamelijke ongemakken met zich meebrengen zoals irritatie en schouder- en rugklachten.

 

Uit onderzoek van de fabrikant van de lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna, blijkt dat 70% van de vrouwen de verkeerde behamaat draagt. Een onderzoek door  TNS (uitgevoerd in opdracht van de lingeriefabrikant), bij 1000 Belgische vrouwen toont bovendien aan dat één op de vier vrouwen nooit eerder haar behamaat liet opmeten. Bij 77% van de vrouwen die haar behamaat in het verleden wel reeds liet opmeten, is het langer dan één jaar geleden, terwijl dit op regelmatige basis dient te gebeuren.

 

Hoge kwaliteitsnormen

Als erkende Lingerie Styling speciaalzaak  voldoet LINGERIE ANAIS  aan de hoge kwaliteitsnormen van het Lingerie Styling programma . Deze komen zeer goed tot uiting in onze paskamerservice en ons persoonlijke advies bij het kiezen, passen en kopen van de geschikte lingerie. Onze aandacht gaat hierbij niet enkel uit naar modellen en kleuren, maar vooral naar de begeleiding en toelichting die we geven bij de perfecte pasvorm. 

 

Sinds kort is de kwaliteit van onze speciaalzaak duidelijk herkenbaar aan de Lingerie Styling vitrinesticker die we samen met het Lingerie Styling certificaat 2011 ontvingen. Beide staan garant voor ons engagement om onze klanten professioneel stylingadvies te bieden. 

                        

LINGERIE ANAIS VERWELKOMT U alle dagen .

 

We kijken er alvast naar uit om onze klanten te verwelkomen en te begeleiden bij de keuze van de gepaste behamaat en het perfecte lingeriesetje!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Lingerie ANAIS

LANGESTRAAT10 BRUGGE  TEL 050/ 34 60 55 

 Openingsuren

 Open van 10u tot 18u30,
zaterdag van 9u tot 18u.
Gesloten zondag & maandag voormiddag, 
namiddag open 14u tot 18u30.